Followers

Wednesday, June 23, 2010

Pengasuh

erkkkk...sulitnyer nk cari pgasuh yg blh dihrp...yg blh dipercayai...yg myayangi ank kiter mcm darah daging mereka jgk...mn nk cari yerk...??? tp dlm kesulitan itu...aku ketemu...seorg yg istimewa...yg aku rs...aku leh sandarkn harapan...setggi gunung everest...aku rs pilihan aku ni tepat...krn dia la yg paling cocok...PERCAYALAH....

video

udah lihat....so apa kata anda...SETUJU atau ngak dia la PENGASUH YANG PALING IDEA pd ALDRIAN....hahaha...aku leh hrpkn dia...ms tu aku tgh dinner...en. hubby xde...kje..

xceli ereen tgh tgk cite fav dia...DETECTIVE CONAN...adiknya xnk tido...tp dia still sabar ngn kerenah adik dia...yg aku nk gelak...perasan x...dia GOYANG guna KAKI....namun aku bsyukur sgt...nmpk sifat pyayang dia sbg seorg kakak...n doa aku sbg seorg IBU...biarlah ksh syg antara mereka adik beradik sentiasa erat...

mcm aku ngn adik2 aku ler....wlaupn ada ketikanyer antara kami berantakan [dh mmg tkenal pun...sbg cth: siapa yg x tau kes aku gaduh ngn mc ya kat hostel kan... :)] tp yg pasti kami saling myayangi antara satu sama lain....tetap mhulurkn bantuan sekiranya ada di antara kami yg memerlukn.....indahnya ikatan yg tjalin....uhuhhh...hukkkk....sdeyyy plk ingt kat adik2 aku...

pd adik2 aku...aku nk ko org tau....yg aku SAYANG ko org...nih pgakuan jujur drp seorg kakak.... (",) ikhlas tau...

5 comments:

  1. Cayang Mok Long Gokss...MMwah!

    ReplyDelete
  2. kotor tektik tue bena..hahahaa
    neway, kalau ada kakak yg sulong ni lain ngn abg yg sulong...kasih syg bnyk tertumpah pada adik2,
    caya la long...moga2 ereen pn terikut dgn perangai mu jaga adik2..

    ReplyDelete
  3. aku yg jaga adik ke...adik2 yg jaga aku...hehehe...

    ReplyDelete
  4. ehmm long mu asyang aku dok.. kalau mung dok sayang aku , aku nok ngajuk mcm adeq bena gok..

    ReplyDelete